Online pénztárgép Budapest
 
Nyitva H-P.: 08.00 - 17.00
Üzlet 1047 Bp., Deák Ferenc utca 12.
Telefon (20) 9 288 771
Loading

Online pénztárgép Budapest

Online pénztárgép Budapest

Online pénztárgép egyolyan új eszköz, amit még tőlünk nyugatabbra élők sem igazán ismernek. Alényege, hogy a NAV által működtetett szerver online kapcsolatban van mindenbeüzemelt és működő pénztárgéppel. A pénztárgépek félóránként kommunikációt kezdeményezneka NAV szerverével, amely eldönti, hogy kitől fog valóban adatot kérni. Elvilega szerver minden pénztárgéptől lekéri a teljes adatállományt. Online pénztárgép Budapest és vonzáskörében van természetesen a legtöbb. Az online kapcsolatmiatt lehetőség van a pénztárgépeken futó programok változtatására,frissítésére. Így előfordul, hogy a tegnap még napnyitáskor nem kérte apénztárgép a váltópénz beütését, az online pénztárgép adta lehetőségetkihasználva, másnap már nem lép tovább a pénztárgép, amíg az üzemeltető be nemüti a váltópénz összegét. Egy másik előnyt is élvezhetnek a pénztárgéptulajdonosok, vállalkozók, mégpedig azt, hogy azon online pénztárgépek, amelyekmegfelelnek a 9/2016. évi (III.25.) NGM rendeletnek, 2017 májusa óta átszemélyesítehetővé váltak.

A gyakorlatban eddig,amikor tulajdonos váltás történt az online pénztárgépen, Budapesten volt alegtöbb tulajdonos váltás, ki kellett cserélni a gép agyát, úgy nevezettAdóügyi Ellenőrző Egységet.

Ez nagyjából olyan, minthaa gépjárműben tulajdonos váltáskor motort kellene cserélni.

Ez nagyfokú pazarlást, éspersze drága megoldást jelentett. Ezen javított nagyban az, hogy az online pénztárgépek átszemélyesíthetővé váltak. A művelet még nem mindig megy zökkenőmentesen, de működik.

Pénztárgép szerviz Pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest, online pénztárgép Budapest