Online pénztárgép Budapest, Online pénztárgép szerviz
 
Nyitva H-P.: 08.00 - 17.00
Üzlet 1047 Bp., Deák Ferenc utca 12.
Telefon (20) 9 288 771
Loading

Online pénztárgép Budapest

Online pénztárgép Budapest

Jó minőségű, mégis olcsó online pénztárgépet keres?
Nálunk megtalálja!

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!


Programozható online pénztárgépek is elérhetők, melyek esetében a további kedvező tulajdonságok miatt könnyebb kezelésre számíthat. A külső és belső tulajdonságokat illetően, széles választék vár minden érdeklődőt, mely leegyszerűsíti az Önnek megfelelő online pénztárgép kiválasztását. Egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen, hogy annak méretéhez és ügyfélköréhez mérten, minőségben is hasonló színvonalat képviseljen pénztárgépe, melyet különböző kiegészítő programokkal még könnyebben kezelhetővé és átláthatóbbá tehet. Ha szeretne egyszerre számlázni és készletet kezelni, tekintse meg lehetőségeit!


Minden vállalkozás számára, aki a jövőben szeretne pénztárgépet üzemeltetni, elsőként egy üzembe helyezési kódot kell kérnie az adóhatóságtól. Ezt a kódot az adóhatóság pár nap alatt elkészíti és megküldi a vállalkozásnak. Ezzel az üzembe helyezési kóddal tudja a vállalkozás az online pénztárgép – forgalmazót megkeresni, és elindítani a pénztárgép beszerzését.


Online pénztárgép Budapest, Online pénztárgép szerviz