Online Pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest - Ágens Bt.
 
Nyitva H-P.: 08.00 - 17.00
Üzlet 1047 Bp., Deák Ferenc utca 12.
Telefon (20) 9 288 771
Loading

Online Pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest


Ha Ön is megbízható nagyon egyszerűen és könnyen kezelhető pénztárgépet keres, akkor jó helyen jár! Kínálatunkban megtalálhatóak kompakt, egyedi megjelenésű, nagy kapacitású megvilágított kijelzővel rendelkező, könnyű és gyors papírtekercscsere lehetőséggel, a magyar jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő szoftverrel, esetlegesen beépített akkumulátorral felszerelt pénztárgép Budapesten.


Nagy kínálatukban különböző kategóriákat mutatunk be, hogy mindenki megtalálja a maga számára legideálisabb online pénztárgépet.


Programozható online pénztárgépek is megtalálhatóak a kínálatunkban, amelyek esetében a további kedvező tulajdonságok miatt könnyebb használhatóságra számíthatunk.


Egy sikeres vállalkozáshoz nagyon fontos, hogy annak méretéhez és ügyfélköréhez mérten, minőségben is hasonló színvonalat képviseljen a cég pénztárgépe.


Kínálatunkban a pénztárgépekhez kapcsolhatók, mérlegek, vonalkód leolvasók, bankkártya terminálok és számítógépek.


A pénztárgéphez kapcsolt vonalkód leolvasó segítségével lehetőség nyílik a gyorsabb kiszolgálásra a külső kijelző segítségével pedig a pénztárgéptől messzebb is el tud helyezni egy vevőtájékoztatót.


A pénztárgépeink négysebességű thermo nyomtatóval rendelkeznek, aminek köszönhetően a nyomtatott bizonylatok sokkal tartósabbak lesznek, illetve a papírtekercs cseréje is egy kattintással megoldható.


Ha a vállalkozás nem akar nyugtakibocsátási-kötelezettségelmulasztása miatt az adóhatósággal vitába keveredni, akkor a pénztárgép beüzemeléséig minden egyes értékesítésről számlákat kell kiállítania a vásárlónak. Kézi számlát, ami alkalmas arra, hogy a szolgáltatás és az ellenérték mozgását bizonyítsa.


Azoknak, akik így döntenek, vagy ebbe a helyzetbe kerülnek, azzal kell számolniuk, hogy minden olyan számláról, amely nyugtakibocsátás helyett történik, adatot kell szolgáltatni a NAV felé. Ez az adatszolgáltatási kötelezettség havi szintű, minden hónapban tételesen el kell számolni az összes ilyen számlával.


Online Pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest