Pénztárgép szerviz Budapest - Ágens Bt.
 
Nyitva H-P.: 08.00 - 17.00
Üzlet 1047 Bp., Deák Ferenc utca 12.
Telefon (20) 9 288 771
Loading

Pénztárgép szervizünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, az Ön elégedettségére.


Kollégáink NAV által regisztrálva vannak, rendelkeznek minden engedéllyel, akik folyamatosan komoly szakmai képzéseken vesznek részt. Cégünk, az Ágens Bt. az adóhatóság által előírt összes közlemény, és előírás betartására nagyon nagy hangsúlyt fektet.


Pénztárgép szervizünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

- online pénztárgép vásárlása előtti szaktanácsadás
- típustól függetlenül, online pénztárgépek karbantartása, javítása nagyon rövid határidővel
- a rendeletek szerint kötelezően előírt online pénztárgépek felülvizsgálata éves szinten kellékanyag ellátás
- árazó gépek, árazó címkék értékesítése
- NAV regisztráció különböző, online pénztárgéppel kapcsolatos események esetén


Meghibásodás esetén az online pénztárgépek esetében cégünk csere-pénztárgépet is tud biztosítani az Ön részére, így nem kell kézi nyugtát tölteni a szervizelés időtartama alatt.


A gyártószalagról lekerülő, vadonatúj online pénztárgépek értékesítése mellett pénztárgép szervizeléssel, javítással és a készülékekhez szükséges alkatrészek, valamint kiegészítő termékek széles körű forgalmazásával is foglalkozunk. Bármilyen problémája támadna is online pénztárgépével kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk: szakképzett munkatársaink gyorsan és kedvező áron segítenek elhárítani a meghibásodás okát vagy elvégezni a kért beállításokat a készüléken.


Minden vállalkozásnak, aki a jövőben szeretne pénztárgépet üzembe helyezni, elsőként egy üzembe helyezési kódot kell kérnie az adóhatóságtól. Ezt a kódot az adóhatóság pár nap alatt elkészíti és megküldi a vállalkozásnak. Ezzel az üzembe helyezési kóddal tudja a vállalkozás az online pénztárgép – forgalmazót megkeresni, és elindítani a pénztárgép beszerzését.


A pénztárgép beszerzésével azonban még nem zárul le a folyamat. Onnantól beszélhetünk arról, hogy az a pénztárgép üzembe lett helyezve, amikor „megszemélyesítik” a pénztárgépet, vagyis létrejön az adatkapcsolat az adóhatósággal.Az üzembe helyezéstől kezdve az online pénztárgép használata kötelező.


Amennyiben Önnek is problémája akadna, a pénztárgép használata során várjunk pénztárgép szervizünkbe Budapesten.Olcsó Pénztárgép szerviz Budapest